Se Incarca...
esti aici:  Home  >  LA PAS IN ORAS  >  Articol Curent

Nuntă mare-n Maieru! Prima în noul Cămin din comună

de   /   11 iulie 2013  /   4 Comentarii

0407 007Construcţia Complexului cultural- comercial din Maieru e aproape terminată. În urmă cu zece zile cine ar fi trecut pe lângă şantier ar fi spus că nici la iarnă nu se termină, dar aşa cum au promis, autorităţile sunt gata să “pună struţul” noii clădiri din centrul comunei.

Din punct de vedere al funcţionalităţii, complexul poate găzdui evenimente locale care să strângă în acelaşi spaţiu aproximativ 800 de persoane. Suprafaţa construită este de peste 700 de metri pătraţi, totul este îmbrăcat în granit, gresie, faianţă şi mobilier din lemn masiv.

Investiţia administraţiei locale a început în anul 2011, în mandatul fostului primar, actualmente viceprimar Vasile Borş şi a continuat într-un ritm susţinut până în prezent, la momentul recepţiei sale.

Sâmbătă are loc primul eveniment în Complex, o nuntă mare, cum numai în Maieru se poate vedea, cu peste 600 de invitaţi. Aceştia au închiriat demult spaţiul, încrezători că construcţia va fi finalizată până în 13 iulie. Pe lângă sală, nuntaşii au la dispoziţie o bucătărie complet dotată şi utilată, spaţii de depozitare şi bucătari împreună cu personal auxiliar pus la dispoziţie de primărie.

0407 009

Vizualizat de: (957)

    Print       Email
 • adaugat in urma cu: 377 de zile in data de 11 iulie 2013
 • adaugat de:
 • ultima modificare: iulie 11, 2013 @ 4:49 pm
 • categorie: LA PAS IN ORAS

4 răspunsuri la “Nuntă mare-n Maieru! Prima în noul Cămin din comună”

 1. maierean spune:

  Buna treaba o facut dom primar Bors, si nu numai asta, tot respectul!

 2. aniesanul spune:

  au mai promis ca o sa fie gata si canalizarea va dati seama la 600 de invitati ce se intampla acolo noapte intreaga si de fapt este langa apa se varsa la vale dar in intrega comuna fara canalizare ar trebui sa lase de gandit asa ceva

 3. radu spune:

  Vedem ceo sa fie, mergem si noi la nunta, abea astept sa vad cum ii inauntru.

 4. sandu spune:

  hai sa nu vorbim de maieru, care din punct de vedere al infrastructurii este sub nivelul unui sat, pana si valea vinului arata mai bine, pacat de maiereni ca se lasa pacaliti de primar, pai o comuna ca si maieru , cu atatia locuitori, oameni gospodari, sa nu aiba canalizare????? hai sa fim seriosi…

Lasă un răspuns